Η ALSYK Hellas AE, μέλος του ομίλου εταιριών ALSYK Group ιδρύθηκε το 1972 από τον Λεωνίδα Συκοβάρη, χαράζοντας μια δυναμική πορεία στον βιομηχανικό χώρο παραγωγής κουφώματος που κορυφώθηκε με ενεργή διεθνή παρουσία σε 14 χώρες και εταιρίες σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρίας, συνολικής έκτασης … , βρίσκονται στον Βατώντα Ευβοίας, στεγάζοντας 2 γραμμές παραγωγής (αλουμινίου και U-pvc), χώρους αποθήκευσης, καθώς επίσης και γραφεία. Εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό, πραγματοποιώντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων, η ALSYK Hellas AE είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και U-pvc που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνογνωσία, θέτωντας την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη στο επίκεντρο όλων των δράσεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ALSYK
Βασισμένη στις ίδιες αξίες που ο Λεωνίδας Συκοβάρης καθιέρωσε την εταιρία στη συνείδηση των πελατών, η ALSYK Hellas AE εφαρμόζει αυστηρή πολιτική ποιότητας με επίκεντρο την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη.

Η πολιτικλη διαχείρισης ποιότητας πιστοποιείται από τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 :2008. Όλα τα προϊόντα ALSYK Hellas φέρουν σήμανση CE συμβαδίζοντας με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και εγγύηση ποιότητας κατασκευής.

Η άρτια οργανωμένη ομάδα της ALSYK Hellas AE είναι ικανή να στηρίξει οποιοδήποτε μεγέθους project, εκπονώντας οικονομο-τεχνικές μελέτες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη, πιστοποιημένη τοποθέτηση από δικά της συνεργεία, εγγύηση ποιότητας κατασκευής και λειτουργίας των προϊόντων, καθώς και μια ολοκληρωμένη υπηρεσία after-sales service που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.